سنا مصر
أهلاً بك زائرنا الكريم فى منتداك سنا مصر
لو كنت هاوى ... لو كنت غاوى .....لو كنت ناوى

تعالى .............شاركنا .......رسالتنا
عقل صافى ....قلب دافى....مجتمع راقى


سنا مصر
أهلاً بك زائرنا الكريم فى منتداك سنا مصر
لو كنت هاوى ... لو كنت غاوى .....لو كنت ناوى

تعالى .............شاركنا .......رسالتنا
عقل صافى ....قلب دافى....مجتمع راقى


سنا مصر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سنا مصر

منتدى اجتماعي ثقافي تعليمي
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
ادارة المنتدى : ترجو كل مَن لديه مواد علمية أوتعليمية أن يشارك بها وله جزيل الشكر
مرحبا يا بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  060111020601hjn4r686 ahmedomarmohamad بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  060111020601hjn4r686 نشكر لك إنضمامك الى أسرة منتدى سنا مصر ونتمنى لك المتعة والفائدة
أستغفر الله استغفاراً أرقى به بفضل الله و رحمته إلى درجات الأوابين


 

 بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )

اذهب الى الأسفل 
5 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
صمت احزانى
مشرفة
مشرفة
صمت احزانى


انثى
عدد المساهمات : 466
بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  7aV76083
الدولة : مصر
تاريخ التسجيل : 25/03/2011
العمر : 31
مزاجى : بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  665449037
المهنة : بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  Collec10

بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  Empty
مُساهمةموضوع: بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )    بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  I_icon10الأربعاء 21 سبتمبر - 20:55




طريقه عمل البريانىالمقادير

2
بصله وسط

3
كوب ارز بسمتى

4.5
كوبماء

1/2
كيلو كبد وقوانص فراخ مقطع قطع صغيره
(او فراخ او لحمه مقطعه صغير)بهارات ( قرفه خشب - بهارات بريانى تشترى من عند العطار بهذا الاسم ويمكن الاستغناء عنها - فلفل اسود-جنزبيل مطحون -حبهان -ورق لورا - قرنفل قرفه مطحونه - ملح)

3
ملعقه زيت

3
ملعقه سمنالطريقهنضع الزيت فى القدر ونضيف البصل حتى يدبلنضيف البهارات عليهاثم نضع القوانص ونقلب حتى يتغير لونهاونضعشويه ماء على حسب الرغبه ونضعها على عين منخفضهحتى تمام نضج القوانصنأتى بقدر اخر ونضع السمن ونشوح الكبده فيها ونضع عليها فلفل اسودولانقلبها كثيرا حتى لا تتفرفطثم نضيف الكبد الى القوانص ونزيدالماء عليهمبعد ان تنضج الكبد نصف نضجنضيف الماء حتى يغلى ثمنضيف الارزبعد تشرب الارز الماء نغطيه ونضعه على العين المنخفضه كأنه ارزعادى لكى ينضج


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
لولو
مستشارة
مستشارة
لولو


انثى
عدد المساهمات : 1714
بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  7aV76083
الدولة : مصر
بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  73660.imgcache
تاريخ التسجيل : 23/05/2011
العمر : 25
الوسام الذهبى
الموقع : ادكو
مزاجى : بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  823931448
المهنة : بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  Studen10

بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  Empty
مُساهمةموضوع: رد: بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )    بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  I_icon10الخميس 22 سبتمبر - 12:26

جزاكى الله كل خير
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سنا مصر
صاحبة المنتدى
صاحبة المنتدى
avatar


انثى
عدد المساهمات : 9271
بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  7aV76083
الدولة : مصر
وسام الأدارى المميز
تاريخ التسجيل : 18/11/2010
الوسام الذهبى
الموقع : سنا مصر
مزاجى : بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  823931448
المهنة : بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  Profes10

بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  Empty
مُساهمةموضوع: رد: بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )    بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  I_icon10السبت 24 ديسمبر - 19:03

بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  Thx12-11
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://snamasr.ahlamontada.com/
marwa99
 
 
marwa99


انثى
عدد المساهمات : 17
بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  7aV76083
الدولة : فلسطين
تاريخ التسجيل : 07/06/2012
العمر : 36
مزاجى : بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  792096686
المهنة : بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  Cook10

بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  Empty
مُساهمةموضوع: رد: بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )    بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  I_icon10السبت 21 يوليو - 8:50

يعطيك الف الف عافيه
رااائع

وجهود أروع
ننتظر مزيدكم
بشوووق
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
braaa ahmed
المشرفة العامة
المشرفة العامة
braaa ahmed


انثى
عدد المساهمات : 1324
بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  7aV76083
الدولة : السعودية
وسام الأدارى المميز
تاريخ التسجيل : 27/06/2011
العمر : 24
وسام نجم المنتدى
الموقع : أحب البلاد إلى الله
مزاجى : بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  823931448
المهنة : بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  Studen10

بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  Empty
مُساهمةموضوع: رد: بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )    بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )  I_icon10السبت 21 يوليو - 12:40

أنتظره بشوق أنتظره على نار وحشنى جدا سمعاع صوتك يا أذاااااان المغرررررررررررررب
جعاااااااااااااااااااااانة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بريانى (لحمه و فراخ و قوانص وكبده )
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» فراخ مندي - جمبري مشوي - شوربة السي فوود

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
سنا مصر :: منتديات الأسرة والمجتمع :: روح الأسرة :: مطبخك-
انتقل الى:  
الساعة الأن بتوقيت (مصر)
جميع الحقوق محفوظة لـسنا مصر
 Powered by ®https://snamasr.ahlamontada.com
حقوق الطبع والنشر©2011 - 2010