سنا مصر
أهلاً بك زائرنا الكريم فى منتداك سنا مصر
لو كنت هاوى ... لو كنت غاوى .....لو كنت ناوى

تعالى .............شاركنا .......رسالتنا
عقل صافى ....قلب دافى....مجتمع راقى


سنا مصر
أهلاً بك زائرنا الكريم فى منتداك سنا مصر
لو كنت هاوى ... لو كنت غاوى .....لو كنت ناوى

تعالى .............شاركنا .......رسالتنا
عقل صافى ....قلب دافى....مجتمع راقى


سنا مصر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سنا مصر

منتدى اجتماعي ثقافي تعليمي
 
الرئيسيةالتسجيلدخول
ادارة المنتدى : ترجو كل مَن لديه مواد علمية أوتعليمية أن يشارك بها وله جزيل الشكر
مرحبا يا طريقة عمل خلطة  المحشى 060111020601hjn4r686 ahmedomarmohamad طريقة عمل خلطة  المحشى 060111020601hjn4r686 نشكر لك إنضمامك الى أسرة منتدى سنا مصر ونتمنى لك المتعة والفائدة
أستغفر الله استغفاراً أرقى به بفضل الله و رحمته إلى درجات الأوابين


 

 طريقة عمل خلطة المحشى

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
نوجا مصرية
 
 
avatar


انثى
عدد المساهمات : 1939
طريقة عمل خلطة  المحشى 7aV76083
الدولة : مصر
النواية الحسنه
تاريخ التسجيل : 06/12/2010
مزاجى : طريقة عمل خلطة  المحشى 665449037
المهنة : طريقة عمل خلطة  المحشى Profes10

طريقة عمل خلطة  المحشى Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل خلطة المحشى   طريقة عمل خلطة  المحشى I_icon10الإثنين 4 أبريل - 0:56

طريقة المحشى
تحطى
الرز وعليه التسبيكة و الملح و التوابل اللى تحبيها وبقدونس وشبت وبعدين
تحطى الخلطة دى على النار وتزوديها مية قليل " شبه طريقة تسوية رز الحشو
للحمام" وتسوى الرز نص سواء وبعد مايرد

تاخديه
وتحشى سواء البادنجان او الفلفل او الكرنب او الكوسة " بس الورق عنب " مش
ينفع بالطريقة دى وبعدين تحطيه فى صينية فرن وتزودى مية قليل تقريبا نص
كمية المية اللى بتحطيها على المحشى بالطريقةالعادية

وتدخليه
الفرن وتغطيه بورقه فويل حتى ينضح "حوالى تلت ساعة" وبعدين تشيلىالفويل
وتفتحى الشواية عليه لحد ما يحمر وجه المحشى ...... طعمه تحفففففففففه
وشكل الصينية على السفرة يفتح النفس

بس طبعا تصلح لكمية محشى قليلة يعنى لو هتعمليه طبق جانبى فى عزومة مثلا


طريقة عمل خلطة  المحشى 22482.imgcache
طريقة عمل خلطة  المحشى 332035111



طريقة عمل خلطة  المحشى Fe392ed2b965e7603313be5f3a83760a
طريقة عمل خلطة  المحشى 13
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Amr Elbrazely
مستشاراداري
مستشاراداري
Amr Elbrazely


ذكر
عدد المساهمات : 3235
الـــــــبــــــرزيــــلــى
الدولة : مصر
وسام التميز الذهبى
تاريخ التسجيل : 22/12/2010
العمر : 27
وسام الكاتب المميز
الموقع : عايش بين جدران هذا المنتدى
مزاجى : طريقة عمل خلطة  المحشى 792096686
المهنة : طريقة عمل خلطة  المحشى Player10

طريقة عمل خلطة  المحشى Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل خلطة المحشى   طريقة عمل خلطة  المحشى I_icon10الثلاثاء 5 أبريل - 23:21

!!!!!iiiiiii ((تسلم الأيادى)) ((تقبلى مرورى)) عمرو لطفى ((الزعيم)) !!!!!iiiiiii


طريقة عمل خلطة  المحشى ALblK
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سنا مصر
صاحبة المنتدى
صاحبة المنتدى
avatar


انثى
عدد المساهمات : 9271
طريقة عمل خلطة  المحشى 7aV76083
الدولة : مصر
وسام الأدارى المميز
تاريخ التسجيل : 18/11/2010
الوسام الذهبى
الموقع : سنا مصر
مزاجى : طريقة عمل خلطة  المحشى 823931448
المهنة : طريقة عمل خلطة  المحشى Profes10

طريقة عمل خلطة  المحشى Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل خلطة المحشى   طريقة عمل خلطة  المحشى I_icon10الأربعاء 6 أبريل - 16:08

أيوة هو المحشى المطلوب
عشان نبدع فيه
شكراً لكِ


يا مصر القلب مش قادر يشوف غيرك ..
ولا قادر ينول خيرك ..
ولا قادر يكون من غير جناح .. طيرك ..
لكن بردو بيستحمل ..
يقول عادي ولا يهمك ...
أنا اتعودت يا غالية متدقيش ..
مانا هافضل كده عايش على أمل إني بكره هاعيش


طريقة عمل خلطة  المحشى 9fa854a965e4291d6c5b1635859d09b6



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
   
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://snamasr.ahlamontada.com/
 
طريقة عمل خلطة المحشى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» خلطة البهارات
» طريقة عمل لحم كباب حلة
» خلطة سهلة لتقشير الجسم
» طريقة عمل شطيرة بالصلصال و طريقة عمل ذرة بالصلصال
» طريقة عمل فأرررررررررررررر بالصلصال

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
سنا مصر :: منتديات الأسرة والمجتمع :: روح الأسرة :: مطبخك-
انتقل الى:  
الساعة الأن بتوقيت (مصر)
جميع الحقوق محفوظة لـسنا مصر
 Powered by ®https://snamasr.ahlamontada.com
حقوق الطبع والنشر©2011 - 2010